Ali Kuşçu İlkokulu

Belgegeçer : 0 232 452 00 16
WEB https://alikuscuilkokulu.meb.k12.tr
Adres : YENİGÜN MAH. 268/1 SK. ALİ KUŞÇU İLKOKULU BLOK NO: 6A BUCA / İZMİR
VİZYON : Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, çağdaş, demokratik ve lâik, ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, değişim ve gelişime açık, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, bilgi çağının gereklerini yerine getiren, öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, yaratıcı ve üretken, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş,bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Öğrencilerimizin; *Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri *Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları *Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları *Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri *Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları *Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmakta
BAŞARILAR : Avrupa Kalite Belgesi.

Saatler : SABAH: 08.00 - 12.50; ÖĞLE : 13.00 - 17.50
Yabancı Dil : English (İngilizce)
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Okula uzak öğrencilerin ulaşımı için, okul müdürlüğü denetiminde çalışan 4 adet servis minibüsü vardır.
Ulaşım : Buca merkeze giden tüm otobüs ve minibüslerle toplu ulaşım vardır. Ulusal Bayramların tören alanı olan Demokrasi Meydanı ve Stadyuma 500 metre mesafededir.
Yerleşim Yeri : Yenigün Mahallesi; 268/1 Sokak; No:6A; Buca, İzmir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İzmir Konak´taki Vilayet Konağına 6 km mesafede. Buca Kaymakamlığına 1 km mesafede.
Kontenjan Bilgileri : Anasınıfı öğrenci kontenjanı 100; İlkokul Kontenjanı 1000.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : BESLENME DOSTU OKUL, EKO-OKULLAR.eTwining, OKULUM TEMİZ,OKUYORUM BÜYÜKLERİME ÖRNEK OLUYORUM